O nama

MISIJA
Naša misija je da usluge računovodstva našim klijentima pružimo na što kvalitetniji način kako bismo zadovoljili njihove potrebe.

Akcenat stavljamo na:
– Kvalitetnu i pravovremenu uslugu

– Sa našim klijentima izgrađujemo povjerenje i dugoročno partnerstvo

U ispunjenju naše misije pomažu nam naši klijenti i naši uposlenici kroz partnerski odnos.

VIZIJA

Podići kvalitet usluge na najviši nivo uz konstantan rast, razvoj i edukaciju kadrova i naših klijenata.

NAŠA VIZIJA GLASI:

 

“MI KREIRAMO ODLUKE”

 

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

“Naši uposlenici ne rade za nas, oni rade sa nama”

POJEDINOSTI

Smatraju nas veoma dinamičnom Agencijom za računovodstvo i finansije kao i brzo rastućim društvom za računovodstvo, računovodstveno savjetovanje i računovodstvene usluge. Po kvaliteti i stručnosti možemo parirati svim “velikim” računovodstvenim agencijama. Prije svega, osiguravamo brzi odaziv, lični pristup i savremen način poslovanja.

Računovodstvene usluge, osiguravamo većem broju klijenata kojima nudimo kompletan računovodstveni servis. Naglasak se stavlja na finansijsko, porezno i računovodstveno savjetovanje te usmjeravanje stranaka prema optimizaciji i pronalaženju najpovoljnijih načina poslovanja.

Kao dinamična računovodstvena agencija razumijemo potrebe savremenih preduzeća to pratimo viziju njihovog poslovanja. Sa našim klijentima izgrađujemo povjerenje i dugoročno partnerstvo, što postižemo stalnim obrazovanjem zaposlenika, pouzdanošću, stručnim i savjesnim radom.