“MEGA TEAM”d.o.o., Sarajevo, Agencija za računovodstvo i finansije čini mlad tim saradnika koji su spremni odgovoriti složenim zahtjevima računovodstva.

Osnovani smo 2008. godine, u Sarajevu, gdje se je mlad tim okupio da svoje znanje i iskustvo stečeno radom u finansijskim institucijama i drugim računovodstvenim agencijama pretoči u jednu ozbiljnu priču. Prije svega nastojimo brzo i kvalitetno osigurati usluge koje nudimo na primjeren i savremen način. Naš posao se bazira na kvalitetnoj komunikaciji sa komitentom gdje pružamo vrlo aktivan pristup kroz saradnju.

Ovdje stavljamo akcenat na porezno savjetovanje i računovodstveno-finansijske poslove kako bi komitente usmjerili na optimalno poslovanje. Dvanaest mjeseci u godini pratimo Vašu finansijsku strukturu i navodimo Vas na najpovoljnija rješenja i optimizaciju svih troškova kako bi Vam omogućili što veće uštede i smanjili porezne obaveze, a u skladu sa Zakonom.

Kako bi preduzeće uspješno poslovalo neophodno je obezbjediti kvalitetno eksterno računovodstvo. Dobar računovođa Vaš je najbolji savjetnik zbog dobrog poznavanja prilika u Vašem preduzeću ili obrtu.

Za više informacija možete se obratiti „MEGA TEAM“d.o.o., Agenciji za računovodstvo i finansije na telefon/fax +387 33 206 463, web site: www.megateam.ba, ili putem e-maila: megateam@bih.net.ba i postaviti pitanje na temu računovodstvo.