NOVI PAKET USLUGA „RAČUNOVODSTVO PLUS +“

 

„RAČUNOVODSTVO PLUS +“

–          FER CIJENA

–          MULTIDISCIPLINARNOST

–          VIŠE ZNANJA I ISKUSTVA

–          SAVJETOVANJE

–          OPTIMIZACIJA USLOVA POSLOVANJA

–          RAČUNOVODSTVO U USLOVIMA KRIZE

–          OD REGISTRACIJE DO LIKVIDACIJE DRUŠTVA

–          KONSALTING ZA SUBJEKTE KOJI NISU NAŠI KLIJENTI

–          INTERNA KONTROLA POSLOVANJA

 

Agencija za računovodstvo i finansije „MEGA TEAM“ je na osnovu iskustava razvila paket računovodstvenih usluga „RAČUNOVODSTVO PLUS +“ koji je nastao sa ciljem da zadovolji potrebe privrednih subjekata, odnosno, malih i srednjih preduzeća, udruženja kao i malih obrta u uslovima recesije i trenutne ekonomske situacije. Analizom stanja našeg tržišta i ekonomije u BiH uvidjeli smo da je privrednim subjektima, udruženjima kao i malim obrtima potrebna računovodstvena usluga koja je multidisciplnarna i koja sa sobom nosi nova znanja i iskustva iz više aspekata. Naime, računovodstvena usluga mora biti koncipirana tako da zaista daje odgovor na mnoge nejasnoće u zakonskoj regulativi i procesnoj tehnici koju je neophodno znati u saradnji sa organima uprave. U većini računovodstvenih agencija računovodstvena usluga se svodi na puko knjiženje i računovodstvene opseravcije bez dodatnog angažmana računovodstvene agencije u smislu davanja savjeta koji se odnose na samo poslovanje.

Sa paketom usluga „RAČUNOVODSTVO PLUS +“ nastojimo se diferencirati od drugih računovodstvenih agencija koje su svoje poslovanje sveli na rigidnu računovodstvenu uslugu koja nije popraćena kvalitetnim savjetom.

„RAČUNOVODTSVO PLUS +“ predstavlja cijenu računovodstvenih usluga na fer osnovi tj., predstavlja realan odnos pružene usluge u odnosu na cijenu i obrnuto, plaćeno naspram dobijenog.

„RAČUNOVODSTVO PLUS +“ nudi mladi tim ljudi koji imaju iskustvo u računovodstvenim poslovima, a također nudi kvalitetne savjete kod stvaranja optimalnih uslova poslovanja.

„RAČUNOVODSTVO PLUS +“ nudi uslugu „LIČNOG RAČUNOVOĐE“ tj., uposlenika naše agencije koji postaje Vaš saradnik i upoznaje se sa situacijom u Vašem preduzeću, udruženju ili obrtu, Vašim načinom poslovanja, finasijskom strukturom, organizacijom to u skladu sa istim nastoji dati pravi savjet za riješavanje eventualnih problema u poslovanju.

„RAČUNOVODSTVO PLUS +“ je paket usluga koji se također odnosi na cijeli niz koraka od registracije Vašeg preduzeća pa do same likvidacije istog.

Također paket usluga „RAČUNOVODSTVO PLUS +“ nudi porezno-računovodstveno i ekonomsko-pravno  savjetovanje za subjekte koji nisu naši klijenti.

Vršimo usluge savjetovanja i pripreme subjekata kod sudskog odlučivanja kada je subjekt sankcionisan kako za naše klijente tako i za subjekte koji nisu naši klijenti.

Nudimo usluge „INTERNE KONTROLE“ koja se odnosi na kontrolu Vašeg poslovanja na način kako to rade inspekcijski organi to u tom smislu preduzimamo sve kako bi preduprijedili sankcionisanje i Vaše poslovanje doveli u optimalne uslove.

„BUDITE U PLUSU“

 

 

„VAŠ MEGA TEAM“